Novo v ponudbi: Naročniški program VBO 6pack

Dodano v košarico

V košarici ni izdelkov.

Nazaj na nakupovanje Košarica
Prijava
  • 0
  • 0
    Trenutno nimate izdelkov v košarici

Theodent Kids

29,90 

980 na zalogi

Lastnosti
Opis

Theodent Kids, brez fluorida, otroška zobna pasta z okusom čokolade (96,4 g)

30-dnevna garancija

V kakovost naših izdelkov smo tako prepričani, da vam nudimo 30-dnevno garancijo na kakovost.

Brezplačna poštnina nad 50€

Ob nakupu nad 50€ bo vaša poštnina popolnoma brezplačna.

Hitra dostava

Vsa naročila, oddana na delovni dan do 12. ure, bodo še isti dan predana v dostavo.

Opis

ALTERNATIVA FLUORIDU:

Theodent Kids je zobna pasta brez fluoridov, ki je varna, če jo pogoltnete, zaradi česar je odlična tudi za malčke in najstnike.

KREPI OTROŠKE ZOBE:

Aktivna sestavina, Rennou, povečuje trdoto sklenine s hitro in učinkovito remineralizacijo emajla.

OKUSNA ČOKOLADNA ZOBNA PASTA:

Nežen okus čokolade se je med ščetkanjem zlil z vanilijo za velike nasmehe. Zobna pasta Theodent Kids je brez sladkorja , brez SLS, brez glutena, brez krutosti, veganska in brez fluoridov.

MOČ NARAVE:

Rennou je aktivna sestavina za varno požiranje v vseh Teodent izdelkih. Rennou vsebuje teotromin, neverjetno spojino s številnimi koristnimi zdravstvenimi lastnostmi, ki izvirajo iz kakao rastline, vir čokolade.

THEODENT JE KORAK PRED OSTALIMI:

Z vedno večjo skrbjo okoli škodljivih učinkov fluorida, Theodent Kids zobna pasta ponuja še boljšo alternativo: Rennou. Pri Theodentu si prizadevamo za izdelavo zobne paste, ki je varnejša in učinkovitejša za vse.

Ustno zdravje in higiena sta pomembni pri vsaki starosti za vsako osebo na svetu. Pri Theodentu to razumemo in mu želimo ustvariti varnejše, učinkovitejše izdelke za izboljšanje ustnega zdravja na svetu. Ustno zdravje se začne z zdravimi navadami, ki se jih učimo kot otroci. Naša naravna zobna pasta brez fluoridov je naš odgovor na to zdravstveno potovanje.

Theodent Kids je naša revolucionarna zobna pasta, ki s Rennoujem, aktivno sestavino varnega za požiranje v vseh Theodent izdelkih.

Theodent Kids je svilnato gladka bela zobna pasta z nežnim okusom po čokoladi in je brez sladkorja. Patentirana sestavina Rennou pomaga remineralizirati površino emajla za podporo močnih, zdravih zob pri vašem rastočem otroku. Prav tako lahko zmanjša peroralno preobčutljivost in je varna otroška zobna pasta.

Patentirana učinkovina zobne paste Theodent Kids, Rennou, je dosegla STATUS GRAS (splošno velja za varno) od FDA. Ta označba je najvišji standard v varnosti hrane, ki ga je začrtala us Food and Drug Administration.

Theodent Kids zobna pasta uporablja najkakovostnejše surovine in najboljše embalaže. Nahaja se v reciklažni cevi in zmanjšuje naš ogljični odtis. Theodent Kids je tudi brez glutena, SLS , veganski, in je varen, če jo vaš otrok pogoltne, zaradi česar je popoln izdelek za celotno družino

Vaši otroci si zaslužijo zobno pasto, ki jim bo dala čist in lep nasmeh.

Theodent™ Kids

  • Nižja koncentracija patentirane mešanice Rennou in okus po čokoladi v zobni pasti Theodent Kids, bo učinkovito podprla naravne procese obnove in remineralizacijo zobne sklenine, ter spodbudila otroke k umivanju zob. Z redno uporabo bo zobna sklenina ostala močna, gladka in sijoča.
  • Zobna pasta Theodent kids vsebuje otrokom prilagojeno vsebnost patentirane Rennou mešanice teobromina, kalcijevega acetata in natrijevega hidrogenfosfata in je primerna za vse otroke starejše od treh let.
  • Zobna pasta Theodent kids, sklenino neguje, podpira naravno remineralizacijo zob in ugodno vpliva na začetne stopnje razvoja kariesa.
  • Zobna pasta Theodent kids ima sladek okus čokolade, s katero bodo sladkosnedi radi čistili zobe in jo uporabljali vsak dan.

Kako ščetkati zobe?

Pravilna tehnika ščetkanja zob je bistvenega pomena za ohranjanje zdravja dlesni in zob. Notranjo, zunanjo in grizno površino zob ščetkajte z zobno ščetko dvakrat na dan vsaj dve minuti. Zobno ščetko nagnite pod kotom 45 °, tako da ščetine dosežejo linijo dlesni. Za čiščenje zob z zobno pasto Theodent priporočamo, da po končanem prvem ščetkanju izpljunete odvečno peno in izperete usta. Nato na ščetko nanesete malo količino zobne paste Theodent in ponovno ščetkajte zobe vsaj 30 sekund, Peno izpljunite, vendar ne izpirajte, saj bo na ta način dosežen večji učinek remineralizacije

Sestavine: WATER, HYDRATED SILICA, SORBITOL, XYLITOL, GLYCERIN, SODIUM LAUROYL SARCOCINATE, XANTHAN GUM, TITANIUM DIOXIDE, CITRIC ACID, MENTHA VIRIDIS LEAF OIL , SODIUM BENZOATE, STEVIOSIDE, SODIUM BICARBONATE, VANILLA PLANIFOLIA EXTRACT, CALCIUM ACETATE, DISODIUM PHOSPHATE, THEOBROMINE, LIMONENE

Patentirana sestavina Rennau: theobromin, calcium acetate, sodium hydrogen phosphate

Pakiranje: 96,4 g

30-dnevna garancija

V kakovost naših izdelkov smo tako prepričani, da vam nudimo 30-dnevno garancijo na kakovost.

Brezplačna poštnina nad 50€

Ob nakupu nad 50€ bo vaša poštnina popolnoma brezplačna.

Hitra dostava

Vsa naročila, oddana na delovni dan do 12. ure, bodo še isti dan predana v dostavo.